Az Év Biztosítója 2018: A Groupama Biztosító másodszor részesült a MoneyMoon Awards rangos elismerésében

2018-ban a MoneyMoon Awards-on a Groupama Biztosító nyerte el a legtöbb kategóriában az első helyezést, így 2014 után immár második alkalommal az ÉV BIZTOSÍTÓJA címmel is elismerték a Groupama Biztosító tevékenységét. A MoneyMoon által értékelt és díjazott 23 biztosítási eszközalap kategória közül hatban első a Groupama Biztosító, ezen kívül pedig a casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások értékelése alapján a Legjobb Gépjármű-Biztosítás címet is elnyerte a társaság.

 

A MoneyMoon 2011-ben életre hívott díja mára 900 hazai biztosítói eszközalap teljesítményét vizsgálja. A 23 kategóriában az értékelés során különböző időtávokon értékelik a hozam és kockázati mutatókat. 2016 óta díjazzák az egyes biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeit is. Ezekben a kategóriákban az értékelés főbb szempontja az árazás mellett elsősorban a szolgáltatás minősége, azaz a szerződéskötés, a szerződés felmondása, a kommunikáció, az elszámolás, és a pénzügyi rendezés folyamatait is értékelik.

 

6X-os befektetési kategóriagyőzelem, Legjobb Gépjármű-Biztosítás

 

A MoneMoon által vizsgált 23 biztosítási eszközalap kategóriájában 6 esetben a Groupama Biztosító eszközalapja bizonyult a legjobbnak:

 

Legjobb globális részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap

Legjobb fejlett piaci részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap

Legjobb európai részvény eszközalap: Groupama Eurózóna Fejlett Piaci Részvény Eszközalap

Legjobb ázsiai részvény eszközalap: Groupama Ázsiai Részvény Eszközalap

Legjobb magyar részvény eszközalap: Groupama Magyar Részvény Eszközalap

Legjobb magyar kötvény eszközalap: Groupama Magyar Spektrum Kötvény Eszközalap

 

A Groupama Biztosító a fenti kategóriagyőzelmek mellett a casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások esetében is győztes, így elnyerte a Legjobb Gépjármű Biztosítás címet is.

 

Az Év Biztosítója 2018: Groupama Biztosító

 

A MoneyMoon által vizsgált kategóriákban 2018-ban legtöbb első díjat a Groupama Biztosító szerezte, így az abszolút kategória győztese a Groupama Biztosító lett, mellyel elnyerte „Az Év Biztosítója 2018” címet a MoneyMoon Awards-on.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy hat biztosítási eszközalap kategóriát is megnyertünk, mert kiválóan igazolja, hogy a Groupama Biztosítónál a unit-linked eszközalapok kezelése folyamatosan rendkívül magas színvonalú, befektetési tevékenységünk stabilan kiemelkedő, átlag feletti teljesítményt nyújt, így ügyfeleinknek rendkívül versenyképes hozamokat tudunk nyújtani megtakarításaikhoz. Nagyon büszkék vagyunk a Legjobb Gépjármű Biztosítás cím elnyerésére is, különösen azért, mert az értékelés során kiemelten zsűrizték a szolgáltatás színvonalát több szempont alapján is. Legnagyobb elismerésként természetesen Az Év Biztosítója 2018 díj elnyerésére tekintünk, mert azt mutatja meg, hogy nem csak egy-egy kategóriában tudunk a legjobbak lenni, hanem azt is, hogy az összes vizsgált kategória tekintetében is a legerősebb teljesítményt nyújtottuk a hazai biztosítók között” – mondta el Bácsfalvi Mihály, a Groupama Biztosító gazdasági vezérigazgató-helyettese a díjak elnyerése kapcsán.

 

 

 

Groupama Biztosító Zrt.

A Groupama Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, teljes körű biztosítási kínálatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. 130 saját ügyfélszolgálati irodáján és 1000 fős tanácsadói hálózatán kívül online, a GroupamaDirekten, az OTP Bank 360 fiókjában, valamint 400 alkuszpartnerén keresztül teszi elérhetővé szolgáltatásait.

Scroll To Top