A magyarok luxusingatlanokat vásárolnak Dubaiban - Gazdasagportal.hu

A magyarok luxusingatlanokat vásárolnak Dubaiban

Dubai, a luxus metropolisza vonzza a magyar ingatlanbefektetőket, akik most Bugatti, Fendi vagy a hollywoodi Paramout Pictures stúdió márkák alatt működő luxus apartmanokra tehetnek szert. Ezek a projektek egyedi bónuszokat kínálnak a tulajdonosaik számára. Nem kivétel a beruházásból számított 5 – 24%-os garantált hozam, ingyenes repülőjegyek az első néhány évre (a világ bármely pontjáról), vételár-részletfizetési halasztás lehetősége. Ezek a bónuszok tényleg figyelemreméltók!

Dubai, a turisták és befektetők elbűvölő metropolisza

Forrás: Ashraf Jandali/ Shutterstock.com

 

A dubai ingatlanok iránti növekvő keresletet Forgács Péter, a külföldi ingatlanok értékesítésére szakosodott Rellox társaság értékesítési menedzsere is megerősítette. „Az ügyfeleinket vonzzák az exkluzív bónuszok, amelyek más országokban nem megszokottak. Szeretnének a dubai virágzás részévé válni és élvezni az ingatlan további bérbeadásából származó hozamokat.”

Legnagyobb érdeklődés természetesen az új építésű rezortok iránt van, amelyek a közel-keleti ingatlanfejlesztő és a világ legjelentősebb divat- és életmód márkák, mint például Fendi, Versace, Bugatti, Paramount közös együttműködésével épülnek. „Egy extra szolgáltatásokkal és berendezéssel rendelkező új luxus lakhatási koncepció jön létre.” – mondja Forgács Péter.

Hollywoodi elit stílusú lakhatás

Forrás: AbElena/ Shutterstock.com

 

A külföldi ingatlanok értékesítésére szakosodott Rellox társaság bemutatja ezeket az új építésű Radisson apartmanokat, amelyek a magyar befektetők számára kiváló lehetőséget kínálnak. Ez a projekt a Trump International Golf Club Dubai közvetlen közelében fekszik. Az első 3 évre 10%-os garantált hozamot kínál. Várható befejezés – 2019 második negyedéve. Legmodernebb fitneszterem, luxus spa, frissítő medence, világmárkákkal ellátott üzletek és még sok minden más is a projekt része. Részletfizetési halasztás lehetősége. A vételár másik felének az utolsó részletét az építés befejezésétől számított 2 éven belül kell kifizetnie. A tulajdonos bónuszként 2 retúr repülőjegyet (economy class) kap évente (az első három évre). A repülőjegyek közvetlen járatokra lesznek értendők a vevő legközelebbi repülőtere és Dubai között (a szolgáltatást az Emirates Airlines biztosítja). Az árak 935 000 AED, vagyis körülbelül 72 000 000 forinttól kezdődnek.

Garantált hozamokat kínáló Radisson luxus apartmanok

Egy másik érdekes ajánlat a Paramount márka alatt futó luxus apartmanok. Ez a projekt szinte elbűvöli Önt a luxus berendezésével. Infinity medence a tetőn, legmodernebb fitneszterem, kiváló minőségű wellness központ, beleértve a luxus fürdőt is, étterem, sky lobby – kilátással az egész Burj area területére, Paramout Pictures privát mozi és még sok minden más. Garantált hozamok, retúrjegyek a tulajdonos számára, vételár-részletfizetési halasztás lehetősége. Az apartmanok ára körülbelül 91 000 000 forinttól kezdődik.

Paramount Pictures – privát mozival rendelkező stílusos apartmanok

Dubai a magyarok népszerű célpontja télen és nyáron egyaránt, akik élvezik a szórakoztató várost, nyaralnak a tengerparton, bevásárolnak a legjobb márkákat kínáló üzletekben és kényeztetik magukat a luxusszolgáltatásokkal. A sajátjukban lakhatnak – a távollétükben pedig bérbeadásból származó hozamokra tehetnek szert. A légi közlekedés kiváló, Dubai – Budapest mindössze 5 óra.

További információk: https://www.rellox.hu/

Scroll To Top