Ma van a Jónak lenni jó! című jótékonysági kampány műsorfolyama a közmédiában

Ma egész napos műsorfolyamban mutatja be a közmédia a Jónak lenni jó! című jótékonysági kampány kedvezményezettjét, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot (NGYSZ) és tevékenységét.

A fő helyszín a stúdió lesz, az előtérben a közmédia ismert és népszerű munkatársai fogadják a hívásokat a beérkező adományokról. Két külső helyszínről – a Fővárosi Nagycirkuszból, valamint a fóti Lovasterápiás és Oktató Központból – lesznek folyamatosan bejelentkezések, emellett Egerbe is kapcsolnak, ahol a vízilabda-válogatott tagjai rászoruló gyerekeknek tartanak rendkívüli edzést. A műsorfolyamban az NGYSZ önkéntes orvosai mesélnek tapasztalataikról, szó esik majd a szervezet ösztöndíj-rendszeréről, a nézők megismerkedhetnek a fővárosi Esze Tamás Gyermekotthon lakóival, valamint családok és gyermekek történeteit láthatják az “embermesékben”.
A stúdióba ismert emberek, sportolók és művészek érkeznek, akik szerettek volna hozzájárulni a kampányhoz és különböző felajánlásokat tettek.
JHN_Ridikul_108x280+5Három tárgyra licitálhatnak az érdeklődők: az Aranycsapat bőr focilabdájára, amelyen Buzánszky Jenő, Grosics Gyula, Hidegkuti Nándor, Puskás Öcsi és Szepesi György sportkommentátor aláírása szerepel; Lewis Hamilton dedikált overálljára és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. által felajánlott Viktória-mintás serlegvázára, amelyen Kemény Dénes, Polgár Judit és Gyurta Dániel aláírása is olvasható.
A közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű kampányában a beteg gyermekek gyógyítására, a sérült gyermekek fejlesztésére, terápiájára folyik a gyűjtés. Az adományvonal a 13600-as számon érhető el, ahol a 05-ös kód megadásával hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az akciót. A kezdeményezést az adományvonal hívásán és az SMS-küldésen túl neves művészek és sportolók által dedikált tárgyak megvásárlásával is lehet támogatni. A fix árral rendelkező, valamint licitálható relikviákat a www.mediaklikk.hu/jonaklennijo honlapon lehet megtekinteni.(MTI)

Scroll To Top