Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.04.29 - Gazdasagportal.hu

Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.04.29

Az alábbi 3 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

Cirrus Logic Inc. (CRUS)

A Crus az Apple egyik legfőbb beszállítója, így a negyedéves eredményeik általában kéz-kézben szoktak járni, ritkán láttunk olyat, hogy egy jó Apple jelentés után a cég rosszat jelentett volna, és zuhanásba kezd. Most sem volt ez másként. A jó Apple jelentést követte a jó Crus jelentés, mely mind bevétel, mind EPS soron jobbat jelentett a vártnál. Technikailag is jól fest, hiszen oldalazó mozgásból törhet ki.

150429_cr

Amazon.com Inc. (AMZN)

Az Amazon az egyik legnagyobb online kereskedelmi cég, általában vételre szoktuk javasolni, azonban most rövidtávon egy short pozíció lehetőségére hívnánk fel a figyelmet. A jó jelentés után elszállt az árfolyam, hatalmas rést hagyva maga mögött, melyet most betölteni készül.

20150429_amzn

Starbucks Corporation (SBUX)

A Starbucks cég árfolyama véleményünk szerint fényes jövő előtt áll. Gyorsjelentése is bizakodásra adhat okot. Április hónapban a céget több elemzőház is vételre ajánlotta, a célárak 55-59 dolláros sávban mozognak. A jelenlegi árfolyamok mellett ez még mindig kecsegtető hozamot jelent.

20150429_sbux

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top