Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.04.21

Az alábbi 3 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

Intel Corporation (INTC)

Az Intel napos grafikonját elnézve, egy fülescsésze alakzatot fedezhetünk fel, mely technikailag emelkedést jósol a részvények értékére. Az alakzatból adódóan akár 36 dollár fölé is ugorhat az árfolyam, a stop szintet 31,50 környékére javasoljuk.

20150421_intc

 

Seagate Technology Public Limited Company (STX)

A főleg merevlemezek és adathordozók gyártásával foglalkozó cég kilépett a csökkenő csatornából, és heves emelkedésbe kezdett. Az elemzők vételre ajánlják a céget, a legoptimistább célár jelenleg a 83, az átlagos várakozás pedig a 70 dollár környéke. Véleményünk szerint ennél reálisabb, ha a befektetők a korábbi 68 dollár környéki csúcsokat célozzák, de 66-os szint is keményebb ellenállás lehet.

20150421_stc

 

Halliburton Company (HAL)

A Halliburton olajipari cég, az árfolyamon remekül látszik olaj árfolyamának hatása a cégre. Az utóbbi időben azonban az olaj emelkedésbe kapcsolt, így a cég részvényei is csendes emelkedésnek indultak. Ha hiszünk az olaj árfolyamának további emelkedésében, azonban a határidős olajjal nem akarunk kereskedni annak nagy pozíció mérete miatt, úgy érdemes lehet ebben a részvényben pozíciót nyitni. Célárunk az 55 dolláros ellenállás.

20150421_hal

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top