Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.03.30 - Gazdasagportal.hu

Kereskedési ötlet: Részvényajánló – 2015.03.30

Az alábbi 3 részvény lehet érdekes szerintünk aktuális beszállással. Nagyon rövid és egyszerű magyarázattal szemléltetem mire is gondoltunk!

American Express Company (AXP)

Támaszához érkezett az amerikai kártyakibocsátó és hitelező cég. A 78 dollár környéki szintek alatt 2013 októberében járt a társaság. Ezt a támasz szintet egy alacsony kockázat, magas hozam arányú befektetésnek találjuk, ahol a stoppot 76 dollár alá javasoljuk, az eladásunk pedig első körben 84 dollár környékére időzítsük, bár, ha ezt a szintet átvinné az árfolyam, a korábban hagyott rést 86 dollárig tölthetné be az árfolyam.

20150330_axp

Qualcomm Incorporated (QCOM)

A Qualcom egy chipeket, félvezetőket, telekommunikációs eszközök gyártásával foglalkozik, egyik legfontosabb beszállítója az Apple-nek, de chipjei egyéb készülékekben is megtalálhatók. 67 dollár környéki támasz szinten történő vétel esetén a 73 dollárig várnánk az árfolyamot. 65 dollár alatti árfolyam esetén már nem tartanánk a részvényt.

20150330_qcom

Fedex Corporation (FDX)

A nemzetközi szállítmányozó cég az idei kereskedési sávjából március közepén lefelé kilépett, és megérkezett a 164 dollár környéki támasz szintjére. Ezalatt a szint alatt 2014 októberében kereskedtek vele. A jelenlegi szintekről pozitív hangulatban 170 dollárig visszavárnánk, ezt áttörve, akár 180-ig emelkedhet a részvény. Emellé szűk stoppot javasolnánk, 160-162 dollár környékén.

20150330_fdx

 
A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy konzultáljon szakértővel, tanulmányozza a kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat. A közölt elemzések, tanulmányok, piaci kommentek és véleménynyilvánítások kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. Az oldalon és hírlevelekben szereplő hírek, adatok és információk a Solar Capital Zrt. és a StockPortal.hu által megbízhatónak vélt forrásokból származnak, mindazonáltal a fentiekben foglaltakért az Solar Capital Markets Zrt. és a StockPortal.hu nem vállal felelősséget.

Scroll To Top