Jogi nyilatkozat - Gazdasagportal.hu

Jogi nyilatkozat

Köszönjük érdeklődését, hogy felkereste honlapunkat.

A GazdasagPortal.hu mindent megtesz a honlapon közzétett adatok, információk aktualizálásáért, pontosságáért, azonban ezekért felelősséget nem vállal. A GazdasagPortal.hu honlapján található adatok és információk kizárólag a figyelem felkeltését és információs célokat szolgálnak, éppen ezért az egyes befektetési döntések előtt tájékozódjon részletesen és több forrásból is, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.
A GazdasagPortal.hu nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlapon közölt adatok, információk esetleges pontatlanságából vagy hibájából, illetve ezekből levonható alaptalan következtetésekből, avagy a honlappal működési zavaraiból, vagy az általa közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, információ továbbítási késedelemből, vonal- vagy rendszerhibából, számítógépes vírus által okozott károkból származnak.
A GazdasagPortal.hu  honlapjának tartalma, a szövegek, az ábrák, képek a GazdasagPortal.hu szerzői jogi védelme alatt állnak, ezért a GazdasagPortal.hu  előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, a honlapról származó tartalom bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.
Tájékoztatjuk, amennyiben egy link révén valamely másik weblapra kerül át, annak tartalma felett nincs ellenőrzésünk, ezért ezekkel kifejezetten nem azonosulunk, és azok tartalmával kapcsolatban minden felelősséget elhárítunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top