A kriptovaluta nem lufi, csak jó portfólió és stratégia kell – üzeni a Blockchain Capital alapítója

A 20 legjövedelmezőbb kriptovaluta ma a teljes kriptovalutapiac teljesítményének 90%-át teszi ki. Egy új megoldás révén ezek árfolyamának folyamatos monitorozásával nagyobb eséllyel lehet maximalizálni a befektetések nyereségét és csökkenteni a kockázatokat.

Sokak számára még ma is ismeretlen a digitális pénz világa, és tartanak tőle, vagy inkább csak tétlenül nézik az eseményeket, és várják a „csodát”. Hogy lehet csökkenteni a kockázatot és növelni az esélyét, hogy a befektetések pozitív hozamot termeljenek? Husnullin Zinnat, a feltörekvő Blockchain Capital orosz alapítója magyarországi látogatásán kifejtette, hogy a kriptovaluták piacára olyan mérföldkőként tekint, mint annak idején a mobiltelefon elterjedésére. Néhány év, és minden megváltozik a pénzügyeinkben és ebben a kriptovalutáknak, okos szerződéseknek nagy szerepe lesz -véli a pénzügyi szakértő. A BlockchainCapital ezért elsőként fejlesztett ki egy olyan speciális befektetési okos szerződést, ami a TOP 20 legjobban teljesítő kriptovaluta árfolyamának alakulása szerint kezeli befektetéseinket, és ami egy újszerű világban is teljesen újat tudott hozni az alapító szerint.

A top 20-as portfóliót tömörítő Wealth Bulider Index Tokennel történő kereskedés a Blockchain Ethereum platformon zajlik egy okos szerződés segítségével. Az algoritmus mindig az aktuálisan legjobban teljesítő kriptovalutába helyezi át a befektetéseket, így sokkal nagyobb az esélye, hogy a digitális üzletünk folyamatosan az élvonalban teljesítsen. A tokenek kereskedési célra folyamatosan hozzáférhetők: bármikor cserélhetők vagy eladhatók. 2018. elejétől számítva mintegy 2000 európai, orosz és kínai befektető vett már részt a kereskedésben, és mostantól a vállalkozó szelleműnek tartott magyar piacra is nagyobb figyelmet fordít a cég.

A BCC-ben már részvényessé is válhatunk a Blockchain Capital Token (BCT) vásárlásával. Aki az év elején befektetett 1 dolláros névértéken BCT-be, annak már októberre 7,5-szeresét érte a pénze egy friss technikai audit vizsgálatának eredménye alapján. Az, hogy már az ICO (Initial Coin Offering) után létre is jött az úgynevezett WBT termék – amit megígértek az első befektetőknek (ICO kor) is –, az meglehetősen ritka. Ez az, ami megadja a versenyképességet a többi Startup céggel és ICO-kkal szemben, és emiatt is nő egy cég értéke. Hiszen egy cég valódi értékét az határozza meg, ha egyre több szolgáltatás és termék jön létre. A Blockchain Capital Ltd a világ első digitális bankja.  A tervek szerint 2019 harmadik, negyedik negyedévében tőzsdére viszik a BCC-t és akkor a cégvezetők számítása szerint 80-150 dollárt fog érni egy 1 USD értékben kibocsátott token. Október végén (2018) elindul egy belső tőzsde is, ami azt jelenti, hogy a részvényesek (a publikus tőzsdére vonulás előtt) egy belső felületen tudnak majd egymás között adni-venni részvényt.

 

A Blochchain Capitalről

Az alapító Husnullin Zinnat sok évtizedes pénzügyi tapasztalattal rendelkezik, fiával közösen 12 éven át vezették a Kredit Centr-t, ami Oroszországban helyi kkv-k hitelezését segítette. A kriptovaluták piacára már a kezdetekkor belépett. A 2017-ben alakult Blockchain Capital fejlesztésében egy tehetséges és fiatal orosz informatikus, Evgenij Archipov vett részt, aki munkakapcsolatban áll Vitalik Buterinnel, az Ethereum alapító fejlesztőjével is. A cégalapító által informatikai zseniként is jellemzett Evgenij a pénzügyi, a befektetési és a működés szempontjából alapvető fontosságú informatikai know-how-t biztosítja. Zinnat lánya, Husznullina Regina vezeti a magyar üzletágat, ő közel 20 éve Magyarországon él, míg fia, Arthur a cég CVO-ja (chief visionary officer). 
http://blockchaincapital.pro/#

A Blochchainről

A blokklánc, azaz blockchain a tranzakciók alapjául szolgáló nyilvántartó „főkönyvi” rendszer, amelyben az üzleti folyamatok közvetlenül a felek között bonyolíthatók és amely minden tranzakciót dokumentál. A felek okos szerződéseket kötnek, amelyekbe harmadik fél nem szólhat bele, így az üzleti tranzakciókban résztvevő tőke és hozam tulajdonosai a két résztvevő fél.

Mivel a blockchain rendszer zárt, digitálisan védett rendszer, a partnerek adatai maximális védelmet élveznek. A világ szakmai élvonalába tartozó informatikusok által fejlesztett blokklánc rendszerek „hekker-biztosak” és a felületen zajló üzleti tranzakciók kizárólag a felek számára jelenek meg.

 

Scroll To Top