ingyenes webstatisztika
Home / _Címlap / Valami készül? Szokatlan csend a jelzáloghitelek körül

Valami készül? Szokatlan csend a jelzáloghitelek körül

November elején mindösszesen egy bank változtatott hiteltermékének kamatain.

November elejével csökkentek a bankok számára irányadó, változó kamatozásnál leggyakrabban használt referenciamutatók – számol be közleményében a Bank360 pénzügyi szakportál.

A hitelszakértők tájékoztatása szerint csökkent a 3, 6 és 12 havi BUBOR alapján változó referenciakamat, amely a változó kamatozású banki jelzáloghitelek ügyleti kamatán is tükröződik. A

12 havi BUBOR alapján változó referencia kamatok csökkentek 0,57%-ról 0,54%-ra

3 havi BUBOR alapján változó referencia kamatok csökkentek 0,19%-ról 0,16%-ra

6 havi BUBOR alapján változó referencia kamatok csökkentek 0,32%-ról 0,27%-ra

tájékoztat a Bank360.

Megjegyzik továbbá, hogy november elejével a CIB Bank módosította a Minősített Fogyasztóbarát lakáshitelének 5 éves kamatperiódusban rögzített kamatlábát 5,64 százalékról 5,61 százalékra, azaz olcsóbb lett ez a kölcsön.

     
A Bank360 hitelszakértői szerint nem csak idén, de jövőre is kitart a megnövekedett hitelfelvételi kedv a lakosság körében, sőt: a folyósított hitelösszeget tekintve akár kétszámjegyű növekedést is tapasztalhatunk az idei évhez képest, amelynek egyik legfőbb hajtóereje az újlakás-projektek átadása lesz kedvezményes lakásáfa év végi kivezetése előtt.

A Bank360 Zrt.-ről

A Bank360 közel három éve segíti a lakosságot abban, hogy pénzügyi döntéseikkel teljesen elégedettek legyenek hosszú távon is. A szakportál kalkulátoraival a legfontosabb banki termékeket hasonlíthatjuk össze, az oldalon megjelenő elemzések és bejegyzések pedig a tájékozódást segítik a pénzügyek világában, segítve a tudatos és megfelelő döntést az adott anyagi helyzetben.

640x40_feher
640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×