ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / Új vezérigazgató az Opel Szentgotthárd Kft. élén

Új vezérigazgató az Opel Szentgotthárd Kft. élén

Grzegorz Buchal lengyel szakembert nevezték ki február 1-jei hatállyal az Opel szentgotthárdi gyárának vezérigazgatójává – tájékoztatta az Opel Magyarország az MTI-t kedden.

Elődje, Solt Tamás, aki az elmúlt hat évben irányította a szentgotthárdi gyárat, októberben kapta meg az asperni Opel gyár igazgatói posztját.
Grzegorz Buchal 1997-ben az Opel lengyelországi, gliwicei gyárában kezdte pályafutását a General Motorsnál. Európa szerte különböző pozíciókat töltött be, volt például a lengyelországi Tychy motorgyár igazgatója. Mostani posztjára az Opel/Vauxhall gyártási stratégiáért és tervezésért felelős igazgatói székéből érkezik.
Az elmúlt hónapokban a szentgotthárdi gyár megbízott vezetője Mákos Csaba helyettes gyárigazgató volt, aki új nemzetközi megbízatást kapott: Lengyelországban a GM Powertrain Tychy-i gyárában működtetési igazgatóként folytatja munkáját.
(MTI)

640x40_feher
640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook