ingyenes webstatisztika

Új ügyvezető a ManpowerGroup élén

Új ügyvezető kerül az amerikai központú, munkaerő-kölcsönzéssel, közvetítéssel és HR outsourcinggal foglalkozó ManpowerGroup magyarországi irodájának élére Vég Ottó személyében. Az új ügyvezető 2016. december 12-én kezd a cég budapesti irodájában.

 

Vég Ottó sok éves tapasztalatát nemzetközi környezetben szerezte, 15 évig az FMCG, majd az utóbbi 8 évben a HR szolgáltatások területen. Kiválasztásánál fontos szerepet játszott a munkaerő-piaci, értékesítési továbbá a cégvezetésben szerzett több éves tapasztalata is.

 

Biztos vagyok benne, hogy Vég Ottó komoly hozzáadott értéket fog képviselni a vállalat stratégiájának megvalósításában, annak érdekében, hogy a ManpowerGroup piacvezető szerepet töltsön be Magyarországon. Bár a munkaerőpiac egyre nagyobb kihívásokat állít a személyzeti tanácsadó cégek elé, jelentős potenciált látunk Közép-Európában a munkaerő tekintetében. Magyarország kiváló szakemberek hazája, amit érdemes kiaknázni és erőforrást fektetni a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés területeibe. Hiszek benne, hogy ez a változtatás tisztán mutatja, mennyire elszántan szeretnénk sikeres szereplője lenne a magyarországi munkaerő piacnak.” – kommentálta a kinevezést Riccardo Barberis, a ManpowerGroup dél-európai regionális igazgatója.

 

A ManpowerGroupTM-ról

A ManpowerGroupTM (NYSE: MAN) világelső az innovatív munkaerő-piaci megoldások és szolgáltatások területén, immár több mint 65 éve. Munkaerő-piaci szakértőként 600 000 embert segítünk munkához számtalan iparágban. A ManpowerGroup márkáin – Manpower®, Experis™, Right Management® és ManpowerGroup™ Solutions – keresztül több mint 400 000 ügyfélnek nyújtunk segítséget több mint 80 országban és területen, a toborzástól a fejlesztésig, hogy megtalálják a megfelelő munkaerőt.

2016-ban a ManpowerGroup-ot a hatodik egymást követő évben választották a világ legetikusabb cégei (World’s Most Ethical Companies) közé, és a Fortune’s Most Admired Companies elismerésre, ezzel is megerősítve, hogy az iparág legmegbízhatóbb cége.

www.manpower.hu

640x40_feher
Scroll To Top