ingyenes webstatisztika

Új regionális elosztóközpontot nyitott a Tesco Polgáron

November elején megkezdte működését a Tesco első, saját működtetésű északkeleti regionális elosztóközpontja a Polgári Ipari Parkban. Az új egység képes lesz gyorsan reagálni a körzet 16 áruházának igényeire, saját árukészletéből az eddiginél rövidebb idő alatt tudja teljesíteni a szállításokat, amivel javítja a termékek áruházi elérhetőségét.

„A vásárlói élmény egyik alapvető eleme az, hogy a termékek folyamatosan elérhetőek legyenek. A Tesco azért nyitotta polgári egységét, hogy Debrecen, Eger, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Nyíregyháza és Tiszaújváros vásárlói számára az eddigieknél is jobb elérhetőséget, jobb vásárlói élményt biztosítson” – mondta Rácz Gábor. A Tesco disztribúciós vezetője hozzátette: „a polgári elosztóközpont képes gyorsabban reagálni a körzet 16 áruházának igényeire, saját árukészletéből pedig az eddiginél rövidebb idő alatt tudja teljesíteni a szállításokat, ezzel is javítva a legnépszerűbb termékek áruházi elérhetőségét és a kiszolgálás minőségét”.
Az áruházláncnak ez az első, saját működtetésű regionális elosztóközpontja; az áruházak és a polgári egység ellátásáért részben a gyáli és a herceghalmi logisztikai központok felelnek, az áru jelentősebb részét pedig a szállítók közvetlenül Polgár regionális raktárába fogják beszállítani. A polgári elosztóközpont 22 új munkahelyet teremtett és alapvetően szárazárut szállít az áruházakba. A Tesco tervei szerint a mostani lépés az első fázis, a közeljövőben tovább kívánja bővíteni mind a raktár kapacitását, mind pedig a munkaerő létszámot.

640x40_feher
Scroll To Top