ingyenes webstatisztika
Home / Tőzsde / Külföldi Tőzsde / Tőzsdenyitás előtt – Ázsiai börzék: Robbantott a Japán Nikkei, ma is közel 3 százalékos emelkedés tudhat maga mögött

Tőzsdenyitás előtt – Ázsiai börzék: Robbantott a Japán Nikkei, ma is közel 3 százalékos emelkedés tudhat maga mögött

Ma is a bika uralkodott Ázsiában, szinte mindenhol komoly emelkedést láthatunk. Még a Jakartai börze is emelkedett.

Ma is tetemes pluszba zárt a  Japán Nikkei,  közel 3 százalékos emelkedés tudhat maga mögött, ez két nap alatt már 4,5 százalékhoz közelit. A kínai indexek is jó napot fogtak ki. A külföldiek által is kereskedett Hang-Sang tőzsdeindex 1,12 százalékos pluszba tartózkodik, és a kínai Shanghai Comp. is végre ma már tudott menni a nemzetközi hangulattal, 1 százalék feletti emelkedésben áll. Az indiai Sensex viszont nem tudja kihasználni a jó hangulatot, majdnem 1 százalék esést produkált eddig. Ma végre a Jakartai börze is tudott emelkedni, 1,6 százalékot.  A többi kisebb tőzsdeindexek is emelkedett, de sokkal kisebb mértékű volt az emelkedés. A kisebb ázsiai tőzsdeindex esetében a menetrend mostanában az, hogy ha jó a hangulat, akkor kicsit emelkednek, ha rossz akkor viszont tetemeset esnek, így szép lassan kezdenek elválni a nagyok pl. Nikkei, Hang-Sang és a kicsik.

Európai határidős kereskedés: Jelen állás szerint a német DAX index kb. 0,3 százalékos emelkedéssel kezdi a napot, a francia CAC index a tegnapi záró értéke körül nyit ki.

 

640x40_feher
640x40_feher
Scroll To Top