ingyenes webstatisztika
Home / Tőzsde / Külföldi Tőzsde / Történelmi csúcsra szökött a Richter, visszapattant az olaj

Történelmi csúcsra szökött a Richter, visszapattant az olaj

5768 forintig, új történelmi csúcsára emelkedett ma a Richter árfolyama, a papírban továbbra is komoly erő látszik. Újabb mélypontokon járt a fekete arany kurzusa, de az árfolyam átmenetileg tovább emelkedett. Az elemzők többsége lát még teret lefelé az olajban.

A WTI típusú kőolaj tegnap megérintette a 2008-as mélypontját, ahonnan visszapattant az árfolyam. A 32,1 dolláros minimumhoz képest 33,2 dollárig kapaszkodott vissza zárásra az árfolyam, és reggel is folytatódik az emelkedés. Átmeneti felpattanás várható az olajpiacon, de az elemzők továbbra sem túl optimisták. A Bloomberg felmérése szerint az elemzők 61%-a számít további lejtmenetre a kőolajban.
A negatív hangulatban megtalálták a befektetők az aranyat. Régóta nem látott emelkedéssel kezdte az évet a nemesfém, a gyengülő dollár is segítette az árfolyamot, így tegnap már 1.110 dollárig emelkedett a kurzus.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon