ingyenes webstatisztika
Home / _További hírek / Tizennégy éves sorozatbetörőt fogtak Debrecenben

Tizennégy éves sorozatbetörőt fogtak Debrecenben

Húsz garázst és pincét tört fel Debrecenben egy 14 éves fiú, aki ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint egy debreceni férfi tett bejelentést január 30-án, hogy a Gohér utcai társasházi lakásának garázsába betört egy fiú, akit a helyszínen visszatart.
A járőrök igazoltatták a 14 éves fiút, aki elmondta: aznap a Szotyori utcában is betört egy garázsba, ahonnan szerszámokat lopott.
A bűncselekményből származó tárgyakat a rendőrök a fiúnál megtalálták és lefoglalták. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított hajdúsámsoni fiatalkorú kihallgatásakor kiderült, hogy Debrecenben, a Hatvan utcai kertben, a Széchenyi kertben és a Piac utcában összesen 20 garázsba és pincébe tört be.
A gyanúsított beismerő vallomást tett és elmondta, hogy főleg kerékpárokat és szerszámokat lopott. A rendőrség – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a fiatalkorú fiúval szemben – ismertette Dobó Dénes.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×