ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / Nem az életkor számít, megdöbbentően jól tőzsdéznek a középiskolások

Nem az életkor számít, megdöbbentően jól tőzsdéznek a középiskolások

A KEBA versenyében középiskolás csapatok mérik össze tudásukat a pénz- és tőkepiacokon, tőzsdéznek, kereskednek, elemeznek, fundamentális és technikai oldalról is. A versenyen induló diákoknak ez jó lehetőség arra, hogy elmélyüljenek a piacok világában.

A KEBA versenye középiskolásoknak szól, a több fordulóból álló tehetségkutatóban csapatok versenyeznek egymással, melynek része a tőzsdei kereskedés is, egy “demo felületen”, mely ugyan az mint ha “élesben menne a tőzsdézés.” Meglepően szép hozamokat érnek el egyes diákok és ami még szembetűnőbb – meglepően jól érik a tőzsdézést, tudatosan kereskednek részvényekkel, árupiaci termékekkel és devizapárokkal is.

Sokukból lesz bróker, vagy pénzügyi szakember, de nem ez a jellemző – állítja Kárpáti István a verseny szervezője, témavezetője. Az itt megszerzett tudás, tapasztalat maradandó, gyakorlati jellegű, amit az élet számos területén hasznosítani tudnak majd a diákok.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon