ingyenes webstatisztika
Home / Világgazdaság / Nagy a volatilitás a piacokon, délután dönt az alapkamatról az EKB

Nagy a volatilitás a piacokon, délután dönt az alapkamatról az EKB

A mai EKB kamatdöntő ülésen nem számít a betéti ráta további vágására a piac és az eszközvásárlási program is a jelenlegi feltételekkel roboghat tovább. Ismét jelentős egyszeri tételek fogják terhelni a Deutsche Bank eredményét, aminek hatására megint veszteséges lesz a bank.

A Deutsche Bank előzetes számai alapján 1,2 milliárd eurós jogi céltartalékot kell képezni, ami nagyrészt nem adócsökkentő tényező. A társaság jelezte, hogy ez még csak egy előzetes becslés, a végleges szám márciusig még változhat. Az átstrukturálási költségek 800 millió eurót tesznek ki, és további 100 millió euró értékben kerül sor céltartalék leírásra. A leírások hatására a negyedik negyedévet 2,1 milliárd eurós veszteséggel zárhatja a bank. A jelentős összegű leírás valószínűleg az új menedzsment stratégiájának a része, melynek keretében igyekszik minél hamarabb tiszta vizet önteni a pohárba, és rövid időn belül leírni az egyszeri költségeket. Ha az egyszeri tételektől megtisztítjuk az eredményt, akkor is a vártnál gyengébb számokat fog publikálni a bank.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher 640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon