ingyenes webstatisztika

Megkezdődött a Jobbik évértékelő rendezvénye

Megkezdődött a Jobbik szokásos évértékelő rendezvénye szombat délután két óra után a fővárosban, a XI. kerületi Sportmax épületében. A kétezer meghívott előtt Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető tart a tervek szerint egyórás évértékelő beszédet három órától.

A rendezvényen adják át a Jobbik pártalapítványa, a Gyarapodó Magyarországért Alapítvány által létrehozott Pongrátz Gergely- érdemkeresztet, amelyet idén Csath Magdolna közgazdász, egyetemi tanár, a “Százak Tanácsának” tagja vehet át.
Az egymillió forint pénzdíjjal is járó elismerést először tavaly januárban Bíró András Zsolt antropológus, humánbiológus, a Magyar Turán Alapítvány elnöke, a Kurultáj főszervezője vehette át Vona Gábor pártelnöktől. Tavaly ősszel a Jobbik 10. kongresszusán rendhagyó módon szintén Pongrátz Gergely-érdemkeresztet vehetett át Szaniszló Ferenc újságíró és Mészáros István, az új Magyar Gárda “főkapitánya”, nekik a korábban megítélt, de visszavont állami, illetve önkormányzati kitüntetések helyett adományozta az ellenzéki párt az elismerést.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top