ingyenes webstatisztika
Home / _További hírek / Megkezdődik az Educatio oktatási szakkiállítás Budapesten
Legfrissebb hírek Magyarországról angol nyelvű portálokról: NewsPortal.hu

Megkezdődik az Educatio oktatási szakkiállítás Budapesten

Ma kezdődik az Educatio oktatási szakkiállítás a fővárosban.

A szombatig tartó, a fővárosi SYMA rendezvényközpontban tartandó kiállításra az idén több mint negyven magyar és csaknem negyven külföldi felsőoktatási intézmény készül standdal, de szakképző intézmények és nyelviskolák is részt vesznek a rendezvényen.
Az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, az ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is.
A rendezvényen képviselteti magát a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány (KMA) is –  közölte Gáspár Kinga, az alapítvány szakmai vezetője az MTI-vel. Az E17-es standon a látogatók betekintést nyerhetnek a közszolgálati média alkotó folyamataiba, valamint megismerkedhetnek a KMA képzéseivel.
A kiállítást Palkovics László felsőoktatási államtitkár nyitja meg, aki az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatóival érkezik a rendezvényre, egy az evopro mérnökirodával közösen kifejlesztett környezetbarát, elektromos hajtású buszon.
A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.

(MTI)

 

640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×