ingyenes webstatisztika

Megállapodást kötött a Synergon és az IBM

A Synergon és az IBM Magyarország Kft. szakemberei közösen dolgoznak az M1-Dataparkban megépülő  Synergon adatközpont IT infrastruktúrájának tervezésén és megvalósításán – erről írt alá megállapodást a Synergon Integrator Kft. (a Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata) és az IBM.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján olvasható csütörtöki közlemény szerint az M1-94 Kft. 2013. májusában kötött megállapodást a Nemzetgazdasági Minisztériummal, így elnyerte az ipari park címet a Synergon fejlesztésében Ács városa mellett megvalósuló M1-Datapark beruházás.
A Synergon elsősorban technológiai és innovációs iparági befektetőket szeretne az M1-es autópálya közvetlen szomszédságában felépülő ipari parkba vonzani.
Az IBM és a Synergon a megállapodás aláírásával kifejezték azon szándékukat, hogy együttműködnek a Synergon Datacenter kiszolgáló infrastrukturális, valamint a belső műszaki-informatikai infrastruktúra tervezésében és közös, adatközpontok alternatív energiával történő ellátására és vezérlésére irányuló kutatás-fejlesztési projektet hoznak létre az M1-Datapark ipari park területén.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top