ingyenes webstatisztika

Még lehet jelentkezni ingyenes vezetéstechnikai tréningre a Groupama Tanpályán

A Groupama Biztosító korábbi országos felmérése rávilágított arra, hogy a pénzügyi okokon kívül a vezetéstől való félelem is komoly visszatartó erő a jogosítvány megszerzésében. Ebben nyújt segítséget az éppen vezetni tanuló kisgyermekes anyukák és 20 év alatti fiatalok számára felajánlott program, amelynek köszönhetően a résztvevők éles helyzetekben, de biztonságos körülmények között is kipróbálhatják magukat.

A Groupama Biztosító idén ingyenes vezetéstechnikai tréningek felajánlásával támogatja a CSED-en, GYED-en vagy GYES-en lévő anyukákat és a 20 év alatti fiatalokat a biztonságos vezetés elsajátításában és a magabiztos jogosítványszerzésben.  Az ingyenes, összesen 420 vezetéstechnikai tréningre azok jelentkezését várják, akik épp most tanulnak vezetni egy autósiskolában. A képzésre egy oktató akár két tanulóval is érkezhet.

 

Az első tréningek nagyon sikeresen zárultak – mind az oktatók mind a tanulók részéről pozitív visszajelzések érkeztek. „Úgy gondolom, hogy ez a kezdeményezés, illetve tréning nagyon sok tapasztalatot tud adni egy kezdő vezetőnek/tanulónak, akinek esetleg még nem volt alkalma megtapasztalni milyen például csúszós úton végrehajtani egy vészfékezést, vagy egy hirtelen kikerülési manővert. Buzdítok minden kedves oktató kollégát, hogy jelentkezzen a többi időpontra és legalább egyszer vigye el tanulóját, mert nagy élmény es tapasztalatszerzés mindenki számára.” – mondta Juhász Olivér, a Webjogsi KMR autósiskola oktatója.

 

Az érdeklődők a Groupama Tanpálya honlapján, a www.tanpalya.hu weboldalon regisztrálhatnak az október közepéig tartó tréningekre.

 

Groupama Biztosító Zrt.

A Groupama Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, teljes körű biztosítási kínálatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. 132 saját ügyfélszolgálati irodáján és közel 1000 fős tanácsadói hálózatán kívül online, a GroupamaDirekten, az OTP Bank 360 fiókjában, valamint 400 alkuszpartnerén keresztül teszi elérhetővé szolgáltatásait.

640x40_feher
Scroll To Top