ingyenes webstatisztika

Magyar applikáció adhat lendületet az ingatlanközvetítésnek. Segítsen Ön is tesztelni!

Az ingatlanközvetítő szakma egyik legnagyobb kihívása, hogy az értékesítők rengeteg értékes időt veszítenek el a hosszas, monoton adminisztrációval. Az iparágban eddig fejletlenek voltak a digitális megoldások, de ez most egy magyar fejlesztő csapatnak köszönhetően megváltozhat! Az Agora nevű alkalmazás fejlesztői ugyanis felismerték a problémát, és olyan felhőalapú ingatlan nyilvántartó alkalmazást hoztak létre, ami akár 65% időmegtakarítást is eredményezhet.

 

A legnagyobb gond a dupla munka és a manuális feltöltögetés

Meglepő módon az ingatlanosok még mindig papír alapon dolgoznak. Így történik a szerződés kötése, és az ingatlan adatainak rögzítése is. Ráadásul az irodába visszatérve mindent még egyszer rögzíteni kell. Ezt pedig még mindig gyakran Excel táblák kitöltögetésével végzik, de nem jelentenek sokkal jobb megoldást az elavult ingatlannyilvántartó rendszerek sem. 

Az értékesítők tehát duplán dolgoznak, ami jelentősen csökkenti a produktivitásukat és nem mellesleg demotiválóan is hat. Mi lehet a megoldás?

Az Agora jelentősen növeli a hatékonyságot

A piacon lévő ingatlanirodai szoftverek egyik legnagyobb hátránya, hogy mobilról nem, vagy csak nehézkesen használhatóak. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne mindent csak egyszer, rögtön a helyszínen, a mobiltelefon segítségével rögzíteni! 

Éppen ezt teszi az Agora Solutions felhőalapú mobilalkalmazása, amely nem csupán egy ingatlannyilvántartó rendszer funkcióival rendelkezik, hanem az ingatlanközvetítő irodák munkafolyamatainak minden lépésére komplex megoldást kínál. Használatával rengeteg idő takarítható meg, amit aztán az értékteremtő munkára lehet fordítani. Ennek köszönhetően pedig gyorsan jelentős hatékonyságnövekedés érhető el. 

Kiváltható a papír alapú adminisztráció

Az Agora felhőalapú adatbázisába már a helyszínen felvehetőek az ingatlan adatai, ami ráadásul azonnal látható a kollégák számára. A hamarosan megjelenő elektronikus aláírás funkciónak köszönhetően pedig teljesen kiváltható a papírmunka: a megbízás a mobilon rögzíthető, és a szerződéskötés azonnal megvalósul! Máris jelentős idő szabadul fel, és az ügyfelek is elégedettebbek a gyors ügyintézés miatt.
 

Innovatív funkciók az egész munkafolyamat során 

Az ingatlanok feltöltése a hirdetőoldalakra a második legnépszerűtlenebb feladat az ingatlanközvetítők körében. Szerencsére az Agorára ezen a területen is lehet számítani: az automatikus hirdetőoldal-szinkronizáció segítségével a rögzített ingatlanok automatikusan feltöltődnek az előre beállított hirdető oldalakra.

 

További előny, hogy jóval egyszerűbben lehet ajánlatot küldeni az ügyfelek számára. Az egy-kattintásos ajánlatküldő funkció segítségével mindössze egy klikkelés az ügyfelet potenciálisan érdeklő ingatlanra és máris megy is az e-mail! De az igazán nagy dobás mégsem ez, hanem az a hamarosan elérhető mesterséges intelligencia, amely az addig kiküldött ajánlatok alapján magától javasol majd újabb és újabb ingatlanokat.

Támogatás a mindennapokban

Apróságnak tűnik, de hatalmas segítség, hogy nem kell többé ingatlanonként megjegyezni az utcaneveket. Az intuitív térkép funkcióval ugyanis elegendő egy területet körberajzolni, és könnyedén megtalálhatóak a keresett ingatlanok.

Az automatikus emlékeztetők pedig gondoskodnak róla, hogy ne felejtődhessen el egy fontos tárgyalás vagy ügyféltalálkozó sem.

Ingatlaniroda szintű szolgáltatások

Mivel az alkalmazás felhőalapú, a munkatársak bárhol és bármikor láthatják egymás portfólióját. Így már kollegáik ingatlanjaikkal is tudnak dolgozni, ami jelentősen megnöveli a sikeres üzletkötés esélyét. 

 

Az Agora fejlesztői a vezetőkre is gondoltak. Rövidesen ugyanis megjelenik a kifejezetten vezetők számára létrehozott admin felület, amivel sokkal könnyebb lesz követni az iroda működését. A felületen nem csak az látható, hogy melyik munkatárs melyik ingatlanon dolgozik, de szemléletes kimutatások is készíthetőek a segítségével.

Ön ingatlanközvetítő? Segítsen tesztelni! 

Az applikáció jelenleg Béta (teszt) verzióban működik, így az összes elérhető funkció ingyenesen használható. Minden visszajelzés segít abban, hogy az alkalmazás egyre jobban tudja támogatni az ingatlanközvetítőket. 

 

Az Agora az alábbi linkeken elérhető:

 

Töltse le most! 

640x40_feher
Scroll To Top