ingyenes webstatisztika

Lemondott a CIG Pannónia biztosító első számú vezetője

Lemondott a CIG Pannónia Életbiztosítónál, valamint annak leányvállalatánál betöltött vezetői tisztségeiről Csurgó Ottó – közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. hétfőn a tőzsde honlapján.

Csurgó Ottó január 6-ai hatállyal lemondott a társaság igazgatósági tagságáról, elnöki, vezérigazgatói és első számú vezetői tisztségéről.
Az igazgatóság a testület tagjai közül Király Máriát az igazgatóság elnökének,  Kádár Gabriellát pedig vezérigazgatónak és első számú vezetőnek választotta meg, szintén január 6-ai hatállyal.
Csurgó Ottó lemondott a CIG Pannónia Életbiztosító leányvállalatánál, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-nél (EMABIT) betöltött igazgatósági tagságáról és elnöki tisztségéről, valamint vezérigazgatói és első számú vezetői tisztségéről is.
Az EMABIT vezérigazgatójának és első számú vezetőjének Busa Zoltán igazgatósági tagot választották meg január 6-ai hatállyal. Kádár Gabriellát igazgatósági tagnak jelölték, megválasztásához azonban felügyeleti engedély szükséges.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top