ingyenes webstatisztika
Home / _BI / Külföldi sajtó Magyarországról – A semmiből jött Orbán-ellenes felkelés

Külföldi sajtó Magyarországról – A semmiből jött Orbán-ellenes felkelés

A semmiből jött Orbán-ellenes felkelés címmel írt a hétvégi budapesti pedagógustüntetésről a Die Presse című osztrák lap hétfői száma.

A szerző szerint a csalódott tanárok “csatornaszerűen összegyűjtik a polgárok felgyülemlett dühét”, és a tüntetés “hirtelen veszélyes lett a kormány számára”.
sajto3Az utóbbi másfél év legjelentősebb kormányellenes tüntetése volt a szombati – jegyezte meg a cikkíró, hozzátéve, hogy az átlagosnak induló pedagógusdemonstráció igazi tiltakozáshullámot indított be.
A menekültválság miatt a kormány számára ugyan kedvezőek a közvélemény-kutatási adatok, a Fidesz támogatottsága jóval ötven százalék fölött mozog, ám az elégedetlenség hirtelen láthatóvá vált – állapította meg a szerző. Úgy vélte, hogy a Klik ugyan “bürokratikus szörny”, azonban a túlzott központosítás vádja a kormány, a hatalom és a közigazgatás centralizációjáról is szól.(MTI)

http://diepresse.com/home/politik/aussenpolitik/4925840/Ungarn_Ein-Aufstand-aus-dem-Nichts-gegen-Premier-Orban?_vl_backlink=/home/index.do

 

640x40_feher
640x40_feher

8 hozzászólás

 1. Miket össze nem hord az idióta zsidó sajtó…..Méghogy “felkelés”……Régen röhögtem ilyen jót….))))))))!

 2. MINDENT KÜLFÖLDRŐL GERJESZTENEK! EZEK A HŰJE TANÁROK AZT HISZIK JOBB LESZ MAJD,HA UKRAJNA SORSÁRA JUT MAGYARORSZÁG ,HA ELSZABADUL A TÜNTETÉS! A CIONÁCI SOROS KAZÁR BANDA AMERIKÁBÓL BE AKARJA DÖNTENI MAGYARORSZÁGOT,MÁR TÖBBSZÖR MEGPRÓBÁLTÁK !

 3. tomanovics@freemail.hu

  Ne az b@na be, ha tényleg 50 % feklett volna a g.ikormány támogatottsága! Persze, hogty a poedagógusok kezdték lebontani a rémuralmat, hiszen mégiscsak a legnagyobb értelmiségi csoportról van szó. A degenerált és a bandája kezdheti bőr9ndbe hajtogatni a legfontosabb cuccokat. Hihihihahaha

 4. tomanovics@freemail.hu

  elnézést kérek a melléütésekért, közben máshova kellett figyelnem.

 5. Nem mindenki,szereti a jó oktatást,van aki meg elégszik,a “suszter”képzéssel! A jó oktatáson múlik a gyermekek jövője.Sokan szeretnének olyan /””hülye/”lenni mint manapság főiskolát-egyetemet végzett tanárok. Senki nem akar itt senkit be dönteni,hanem a gyermekeik érdekeit nézik. Kinek van iskolás gyermeke az tudja,hogy mennyire le vannak terhelve,és nem idegbeteg gyermeket akar.. Egyébként először gondolkodni kell, és Útána hülyeségeket irógatni. Na de mindenkinek joga van Hü………nek lenni!!!!!

 6. A német sajtó megrendelésre ír, leginkább szemetet okád. Merkellel foglalkozzanak, de velünk!

 7. Szeretem ezeket a “külföldi sajtó”-s cikkeket olvasni, jó tudni mit ír rólunk egy nyugati jelen esetben liberális sajtó. Rávillágit, milyen sokszemszögből lehet látni a villágot. Arra is, nincs fekete vagy fehér. Igy nagyon szépen lehet támadni egy problámán kerszetül egy teljes kormányt. Biztos van probléma, csak hát nem akkora mint amit Die Presse szeretne látni.

 8. Sziasztok.Mi vagyunk 3-4-en. Szedvesen berpzoone1nk Illetve keresfcnk eladf3 foge1sokat, nagyobb mennyise9gben he1zi falhoz.Haszne1lt is jf3. Reme9lem ebben is tudtok segedteni.Kf6szi e9s dcdv,Pucu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon