ingyenes webstatisztika
Home / Tőzsde / Magyar Tőzsde / Kivonul a tőzsdéről az Externet

Kivonul a tőzsdéről az Externet

Kivezeti törzsrészvényeit a Budapesti Értéktőzsdéről (BÉT) az Externet Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. a január 2-án megtartott rendkívüli közgyűlésen hozott döntés alapján.

A BÉT honlapján szerdán közzétett tájékoztatás szerint a részvények nyilvános forgalomból történő kivonása mellett a társaság zártkörűen működő részvénytársasággá alakulásáról is döntöttek a részvényesek. A kivezetés tervezett időpontja 2017. április 28-a.
A közgyűlés határozatában felhívta a részvényesek figyelmét, hogy a kivezetésről szóló döntés közzétételétől számított hatvan napon belül – a közgyűlési döntést támogatók kivételével – a társaság részvényesei kérhetik, hogy az Externet vegye meg tőlük részvényeiket. Az eladási ajánlat nem vonható vissza.
A részvények eladási ára a döntést megelőző utolsó tőzsdei kereskedési napon fennálló adatok alapján darabonként 169 forint.
Az Externet részvényeit 2008. május 30-án vezették be a Budapesti Értéktőzsdére, a BÉT T kategóriájában szerepelnek a papírok. Az 50 forint névértékű részvények legmagasabb ára az elmúlt egy évben 281, a legalacsonyabb pedig 101 forint volt. Az Externet-részvények kereskedését január 4-én dél körül zárásig felfüggesztette a tőzsde.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×