ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Több mint 100 szervezet támogatásával segíti a Mol az iskolai közösségi szolgálat teljesítését

Több mint 100 szervezet támogatásával segíti a Mol az iskolai közösségi szolgálat teljesítését

Összesen 101 szervezet mintegy 21 millió forint támogatást nyert a Mol Új Európa Alapítványának KÖSZ! programjában, amely a középiskolás diákok kötelező közösségi szolgálat-teljesítését segíti – tájékoztatta a cég az MTI-t.

A közlemény szerint a második alkalommal meghirdetett programra 313 pályázat érkezett, civil és egyházi szervezetek, intézmények nevezhettek a középiskolákkal együttműködve.
A nyertes projektek olyan költségekre kaphattak támogatást, amely a megvalósítást segíti, így például eszközök, utazási költségek, dokumentációs és kommunikációs kiadások, valamint a költségvetés 25 százalékáig az önkéntes koordinátorok tiszteletdíja.
A támogatott 48 nagyobb projektben egyenként 15-30-an vesznek részt, míg az 53 kisebb projektet pályázatonként 2-5-en valósítják meg. A pénzből a pályázatban elvárt legalább 20 óra közösségi szolgálatot 1300 diák teljesíti majd, ami mintegy 30 ezer óra önkéntes munkának felel meg.
A magyar olajipari vállalat 2014-ben indította el programját, akkor a beérkezett 268 pályamunkából 97-et támogatott a szervezet és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, mintegy 20 millió forint értékben – olvasható a társaság honlapján.(MTI)

640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher 640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon