ingyenes webstatisztika

Isztambulban startolt a Startup Campus V4 Global Tour

2018 február 19-20 között Isztambulban került megrendezésre a World Business Angel Forum, melynek keretén belül startolt el a Startup Campus V4 Global Tour. A világméretű konferencián öt magyar és két lengyel innovatív vállalkozás mutatkozott be, olyan partnerek előtt, mint a Türk Telekom, vagy a Celebi.

A Startup Campus V4 Global Tour program fő célja a V4-es régió startup vállalkozásainak nemzetközi piacon való megismertetése.

 

A rendezvény lehetőséget biztosított számunkra, hogy jobban megismerjük a török startup közösséget. Komoly lehetőséget látunk a két innovációs ökoszisztéma közötti szoros együttműködésre. Ennek első lépéseként a Startup Campus program keretében idén júniusban 10 török startup vállalkozás részére 1 hetes európai bemutatkozó eseménysorozatot szervezünk. Magyarország és Budapest a legjobb érkezési pontja lehet az európai piacra belépni kívánó török innovatív vállalkozásoknak. Ezek mellett pedig török nagyvállalatokkal együttműködve segíthetjük a hazai és régiós startup vállalkozások törökországi piacszerzését.”   – mondta el Kovács Zsolt, az Enterprsie Hungary ügyvezetője.

Isztambulban hazánkat az egyedi telekommunikációs software megoldásokat fejlesztő Sharekiwi, a patológusok munkáját megkönnyítő applikáció, a Vitrolink, a személybiztonsági alkalmazások piacát forradalmasító SoleCall, az építkezéseket digitalizációval könnyítő BauApp képviselték a rendezvényen, valamint a Reporter Community alkalmazása, mely internetes kereskedelmi teret biztosít hírértékű fotóknak és videóknak.

A konferencián Magyarországot és a V4 elnökséget Rákossy Balázs, Európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár képviselte. A startup vállalkozások személyesen mutatták be innovációjukat Törökország miniszterelnök helyettesének, Sn. Mehmet Şimşek.

Az Enterprise Hungary kezdeményezésében indított Startup Campus V4 Global Tour következő két állomása Berlin és New York. A jelentkezés mindkét állomásra nyitott, a szervezők az alábbi iparági fókuszú vállalkozások jelentkezését várják:


Berlin: Fintech, Healthcare, E-commerce.

Jelentkezés: goo.gl/ajjYyM

Jelentkezési határidő: 2018. március 12.

New York: Medtech/Healthtech

Jelentkezés: goo.gl/XkDu4X

Jelentkezési határidő: 2018. március 11.

 

 

A Startup Campus V4 Global Tour partnereink Törökországban: V4 Connects – V4 Magyar Elnökség, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Hiventures, Magyar Nemzeti Kereskedőház Innotrade Programja, Exim Bank, AXL Hungary, Özaltin, Türk Telekom, Celebi, Polat, Nurol Holding, Magyarország Főkonzulátusa Isztambul, Isztambuli Magyar Intézet.

 

 

Weboldal: www.startupcampus.hu

Startup Campus V4 Global Tour

A Startup Campus V4 Global Tour program fő célja a kelet-közép-európai régió startup vállalkozásainak és ökoszisztémájának nemzetközi piacon való megismertetése. A 10 várost és helyszínt felölelő rendezvénysorozat küldetése a V4-es országok gazdasági, innovációs lehetőségeinek bemutatása. A régió innovációs ökoszisztémája a globális piacon csak együttműködve, összefogva tud hosszútávon eredményeket elérni. A rendezvények minden esetben egy nagyobb konferencia köré épülnek, amely kiváló lehetőséget biztosít a kiutazó startup vállalkozások számára az adott országban piaci terjeszkedés vagy forrásbevonásra. Minden eseményre 8-10, a V4-es országokban működő innovatív vállalkozásnak nyílik lehetősége bemutatkozni.

 

A Startup Campus V4 Global Tour állomásai:

 

Isztambul – WBAF – 2018. február 19-20.

Berlin – Startup Camp Berlin – 2018. április 12-13.

New York – TECHSPO NYC & TECHDAY NYC – 2018. május 6-13.

Bécs – Pioneers – 2018. május 24-25.

London – London Tech Week – 2018. június 13-15.

Hong Kong – RISE – 2018. július 9-12.

Tel Aviv – DLD – 2018. szeptember 3-4.

Dubai – GITEX – 2018. október 14-18.

Los Angeles – Summit LA – 2018. november 2-5.

Budapest – Stargate – 2018. november 29-30.

 

Beharangozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=jxSfp4TiVbY

640x40_feher
Scroll To Top