ingyenes webstatisztika

Fidesz: nem szabad engedni az elért eredményekből!

Nem szabad engedni az elért eredményekből, amelyek közvetlen segítséget, könnyebb megélhetést jelentenek a lakosságnak – hangoztatta Kovács József, a Fidesz gyulai választókerületének elnöke, országgyűlési képviselő pénteken Gyulán, a Reagálás a Gyurcsány-koalíció Békés megyei megalakulására címmel megtartott sajtótájékoztatón.

A hét elején létrejött ellenzéki megállapodásra utalva Kovács József azt mondta: a “Gyurcsány-koalíció”, hatalomra jutása esetén, eltörölné a rezsicsökkentést, a gyed extrát, az egykulcsos személyi jövedelemadót és minden olyan intézkedést a jelenlegi kormány részéről, amely az emberek érdekeit szolgálja.
A fideszes politikus beszámolt arról, hogy a nap folyamán “a baloldali összefogás” fórumot tartott Gyulán, a Petőfi-szobornál. A résztvevők a szoborra szórólapokat helyeztek, amelyen a költő Respublika című verse olvasható. Kovács János a szórólapok kihelyezéséről úgy vélekedett: a köztéri szobrokat nem pártok, hanem az emberek állítják a tiszteletet érdemlő elődöknek, “rájuk pártoknak plakátot és szórólapot kihelyezni nem elegáns dolog”. A hirdetések és a reklámok megjelentetésének megvan a hivatalos formája – tette hozzá.
A sajtótájékoztatón részt vett Görgényi Ernő (Fidesz-KDNP), Gyula polgármestere, aki azt mondta, a városban elért eredmények magukért beszélnek: új cégek alakultak, kormányzati segítséggel sikerült megmenteni a Gyulai Húskombinátot; jelentős beruházások történtek a városfejlesztés területén és az idegenforgalomban. A Petőfi-szobor “címkézéséről” azt mondta: bízik abban, hogy “a kormányváltó handabanda a Füstbement tervvel” végződik.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top