ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / Félig önkiszolgáló bankfiókkal újít az Erste Bank Újbudán
Legfrissebb hírek Magyarországról angol nyelvű portálokról: NewsPortal.hu

Félig önkiszolgáló bankfiókkal újít az Erste Bank Újbudán

Az Erste új fiókjában eltűnnek a papírok és a pultsorok, a bank nyitott térré válik, az ügyintézés felgyorsul és egyszerűsödik, jelentősen csökken az adminisztrációra fordított idő – ezt ígéri a pénzintézet a pilot projekt kapcsán, melynek újbudai megnyitóján jártunk.

Személyes ügyfélfogadás és -irányítás van a recepciós pultnál, a gyorsabb tranzakciókat az önkiszolgáló zónán kívül itt is elvégezhetik, vagy a nem helyhez kötött tanácsadók bárhol az ügyfelek rendelkezésére állnak. A bizalmasabb környezetet igénylő beszélgetések az újfajta, teljes körűen felszerelt tárgyalókban, a tanácsadók részvételével zajlanak.

     

Az Erste Bank az elkövetkező hónapokban az új fióki modell magyarországi működését teszteli, fokozatosan beépítve a digitalizációs vívmányokat. A bank a modellt a visszajelzések alapján teljesen a magyar ügyfelek igényeire szabja az újbudai és még néhány kiválasztott fiókban. A teljes fiókhálózat átalakításáról a teszt időszak lezárása után, 2018-ban döntenek – írja az Erste Bank a közleményében.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher   EZÉRT IMÁDJÁK A FOREXET TRÉDEREK MILLIÓI   640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×