ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Évértékelő – Kósa: a miniszterelnök Európa-szerte üzent az embereknek

Évértékelő – Kósa: a miniszterelnök Európa-szerte üzent az embereknek

A Fidesz frakcióvezetője szerint a miniszterelnök az évértékelő beszédében az ország jövőjéért aggódó magyarokhoz szólt, ugyanakkor Európa-szerte üzente az embereknek, hogy az unió meg tudja állítani a migránsáradatot, ha erre van akarat.

Kósa Lajos az M1 aktuális csatornán vasárnap este, Orbán Viktor évértékelő beszédét követően kijelentette: jelenleg a magyar kormányfő minden beszédét figyelik Európában. Orbán Viktort európai érvényű politikusnak tartják, és nemcsak a migráció miatt – fűzte hozzá, emlékeztetve: amikor az EU az IMF “receptjét” ajánlotta a válságba jutott országoknak, Magyarország egy másik utat választva sokkal előrébb jutott.
A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője “európai csodának” nevezte, amit a miniszterelnök a magyarokkal összefogva tett, kiemelve ezek közül, hogy a migrációt érintően Magyarország egyre fontosabb vonatkoztatási pont. Emlékeztetett: mostanra már mindenki ráébredt, hogy a migránsáradat Európa létét, biztonságát, fejlődését, kultúráját, jövőjét veszélyezteti.
Tömegével jönnek katonaviselt férfiak Európába olyan országokból, amelyekkel az Európai Unió is háborúban áll – mutatott rá, hangsúlyozva: meg kell állítani Brüsszel “ámokfutását”, mert szerinte az EU és benne a magyarok véleménye nem hagyható figyelmen kívül.
Kósa Lajos az ellenzéki politikusok Orbán Viktor évértékelő beszédét bíráló kijelentéseire válaszuk azt mondta: reakcióikhoz nem is szükséges a miniszterelnöknek beszélnie, hiszen kizárólag a saját maguk világával foglalkoznak. Azt gondolják, hogy jó a bevándorlás – folytatta -, mivel ezt mondják nekik a baloldali, liberális barátaik Európában. Ha most a baloldal kormányozna, áradnának be a migránsok – fogalmazott.(MTI)

640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher 640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon