Home / _Címlap / Erős eladói nyomást láthatunk Ázsiában, borús napunk lehet

Erős eladói nyomást láthatunk Ázsiában, borús napunk lehet

Nem számítunk ma pozitív kezdésre az európai tőzsdéken, így a BÉT-en sem, miután erős eladói nyomás uralkodott az ázsiai piacokon. A hangulatot továbbra is az olaj esése határozta meg. Az Apple ma zárás után publikálja az első pénzügyi negyedéves számait – Kiss Mónika, Equilor.

A hangulatot továbbra is az olaj esése határozta meg. A kínai tőkekiáramlás üteme december hónapban rekord magasságba szökött meghaladván az 1000 milliárd USD-t, a hír hatására a Shanghai Composite index 6%-ot meghaladó mértékű gyengülést könyvelt el. Tegnap az OTP bejelentette, hogy ukrán leánybankjában 2,52 milliárd hrivnyás tőkeemelést hajtott végre, a hír hatására 5720 forintig adták a részvényeket.

Az Apple ma zárás után publikálja az első pénzügyi negyedéves számait, melyek hagyományosan az üzleti év legerősebb időszakának minősülnek. Az eredménysorok mellett meghatározó lesz az iPhone-értékesítések alakulása és az Apple Watch forgalmára vonatkozó utalás is. Míg az árbevétel soron eddig nem látott rekord születhet, addig a vállalat gerincét képező mobiltelefon eladások minimális bővülést mutathatnak az előző évhez képest.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×