ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / Egyedülálló pénzügyi technológiai megoldás segíti a hazai vállalkozókat

Egyedülálló pénzügyi technológiai megoldás segíti a hazai vállalkozókat

Elindult az autokassza, a Számlázz.hu online számlázó új szolgáltatása, melynek használatával a vállalkozók akár napi 4 órányi adminisztrációt is megtakaríthatnak. A díjmentesen elérhető pénzügyi technológiai megoldás hazánkban elsőként kínál lehetőséget a számlakibocsátó fiók és bankszámla szinkronizálására. Az online számlázó innovációja elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el.

„Az autokassza mentesíti a hazai vállalkozókat a  kibocsátott számlák és a bankszámlaforgalom figyelésével járó, rengeteg időt és energiát felemésztő feladatok alól. Szolgáltatásunkkal a kimenő számlák és a bankba beérkező jóváírások  automatikusan szinkronizálódnak, így a naponta kibocsátott számlák mennyiségétől függően harmadára-negyedére csökkentheti az adminisztrációs terheket” – mutatta be a fejlesztést Stygár-Joó János, a Számlázz.hu ügyvezető igazgatója.

Kifejezett szándékunk, hogy folyamatosan továbbfejlesszük közösségi banki modellünket, aminek  fontos eleme újabb innovatív szolgáltatások bevezetése. A MagNet Bank a nálunk számlát vezető vállalkozásoknak a piacon elsőként nyújt tranzakció-azonosítást  a Számlázz.hu autokassza szolgáltatásának elérhetővé tételével, így a pénzügyi szektor digitalizálását, az új, innovatív szolgáltatások gyorsabb piacra kerülését is támogatjuk” – mondta el az együttműködés hátteréről Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank vezérigazgató-helyettese.

 

„A Számlázz.hu autokassza szolgáltatásával tehát a vállalkozóknak a jövőben nincs szükségük a kiállított számláik fizetési határidejének folyamatos figyelésére, mert az ügyfélfiókok szinkronizálásával mindez automatikusan megtörténik, ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt spórolva a fehasználóknak. Újabb kényelmi szolgálatásunkkal akár egészen összetett munkafolyamatok is kiválthatóak: például elengendő egy díjbekérő kiállítása, az erre beérkező összegről a számlázóprogram is értesítést kap, és automatikusan elkészíti a számlát, emberi beavatkozás nélkül lezárva a kereskedelmi folyamatot” – ismertette a szolgáltatás előnyeit Varga-Tarr Sándor, a Számlázz.hu marketingvezetője.

 

Az új szolgáltatást a Számlázz.hu és a MagNet Bank vállalati ügyfelei január elejétől vehetik igénybe, további információ a www.autokassza.hu oldalon található.

640x40_feher
Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×