ingyenes webstatisztika
Home / _Címlap / Egy iPhone X tok, ami 170 ezer forintnál kezdődik

Egy iPhone X tok, ami 170 ezer forintnál kezdődik

A legújabb Apple okostelefon hivatalosan is Magyarországon lesz a legdrágább, de most már nem kell aggódnia azoknak sem, akiknek még a telefon megvétele után is marad egy kis fölösleges pénze.

Egyre többen gyártanak tartozékot és az általános tendencia szerint egyre olcsóbban lehet beszerezni a tokokat, töltőket, vagy egyéb mobiltelefon kiegészítőket, azonban egy gyártó olyan lépésre szánta el magát, amire eddig még nem volt példa.

A mindössze 2 éve alakult Gray-International cég egy olyan egyedi iPhone X tokot mutatott be, aminek a legolcsóbb változatáért is 645$-t kell fizetnünk, amit további 35$-ért gravíroztathatunk egyedire. Az ütésálló iPhone tok különlegessége, hogy Aerospace Grade 5 titániumból készült, ami 2,5x keményebb az acélnál és fele olyan könnyű csak. A legtöbb prémium termékhez hasonlóan ez is limitált darabszámban érhető csak el, természetesen egyedileg sorszámozva.

     

A tok meglehetősen egyedire sikerült, mivel a telefonra helyezve a készülékünk még véletlenül sem lesz összekeverhető egy egyszerű iPhone-nal. Az egyedi dizájnú nyitott felső és alsó élek ellenére, a gyártó specifikációja szerint komoly védelemre számíthat telefonunk egy elejtés esetén is.

A legdrágább speciálisan hőkezelt, ezáltal egyedi Advent Aurora tokért ha hajlandóak vagyunk akkor akár 1295 dollárt is fizethetünk, ami jóval magasabb, mint az iPhone X amerikai eladási ára. Ha az ár ellenére valaki Magyarországra is megrendelné, akkor érdemes vámmal és áfával is számolni a termék árát illetően, így könnyen rendelhetünk magunknak egy 1500$-os tokot!

640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×