ingyenes webstatisztika
Home / _További hírek / DK: Magyarország leszakadóban van Európától
Legfrissebb hírek Magyarországról angol nyelvű portálokról: NewsPortal.hu

DK: Magyarország leszakadóban van Európától

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Magyarország leszakadóban van Európától és a visegrádi négyektől, a miniszterelnök pedig “a valóság talajáról elrugaszkodva, fantáziavilágban él”.

Vadai Ágnes, az ellenzéki párt alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján az Eurostat adataira hivatkozva azt mondta: a tények cáfolják a kormányfő évértékelőjén mondottakat, mert a húsz legszegényebb régió közül négy magyar. Kitért arra, hogy a vidéki kórházak állapotáról az embereket kellene megkérdezni, az oktatás rossz helyzetére vonatkozó felvetését pedig a szülők és pedagógusok közös demonstrációjával indokolta.
Orbán Viktorra utalva úgy fogalmazott: “lehet, hogy a szíve helyén nincsen kő, de hogy az agya helyén sincsen agy, az egészen biztos”.
A DK politikusa a hétvége két jó híreként megemlítette a Saul fia című film Oscar-díját – ami szerinte “hatalmas siker az alkotóknak és egy kicsi siker Magyarországnak is” -, továbbá a baloldali pártok salgótarjáni polgármester-választási sikerét.
Vadai Ágnest megkérdezték az MNB-törvény javasolt változtatásáról is. Azt felelte: a jegybank jelenlegi vezetői tévednek, ha azt gondolják, hogy az az ő pénzük. Egy nap nekik is el kell számolni azzal, hogy miért és mire költötték – tette hozzá.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×