ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / Bajorország tárt karokkal várja a magyar startupokat

Bajorország tárt karokkal várja a magyar startupokat

Ha valaki külföldön szeretné sikerre vinni legújabb ötletét, érdemes lehet Bajorországot megcélozni. Hogy miért pont az a régió? Carsten Rudolph, a BayStartUP GmbH ügyvezetője szerint itt egy sajátos startup ökoszisztémába csöppenhetünk, ami nagyon segítőkész közeg.

Hogy milyen termékkel, szolgáltatással érdemes Bajorországba? Carsten Rudolph, a BayStartUP GmbH ügyvezetője úgy véli, hogy a gazdasági társaságok közti szolgáltatásokkal és termékekkel érdemes elsősorban elindulni, mivel rengeteg iparvállalat van Németország ezen régiójában, illetve már működő startupok is szép számmal jelen vannak ezen a területen. Ennek folyományakánt az itt alakuló startupok egyből egy startup ökoszisztémába kerülnek. Ez azt jelenti, hogy mind az induláshoz, mind a kapcsolatépítéshez nagyszerű lehetőségek adódnak, illetve kínálnak is. Így például kedvezményes iroda bérlés.

     

Aki úgy dönt, hogy itt valósítja meg vállalkozási ötletét, először minden esetben az üzleti modellt kell kitalálnia, és felmérni, egyáltalán van-e a termékének felvevőpiaca. Ezután érdemes csak továbblépni. A következő lépcsőfok minden esetben egy adótanácsadóval való konzultálás, és/vagy ügyvéddel való egyeztetés. A legideálisabb, ha olyat keresünk, aki mindkét ország jogrendszerét ismeri. Az Európai Unió nagyon sok lehetőséget kínál és enged meg, nagyon tág a mozgásterünk, mondta el Carsten Rudolph.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×