ingyenes webstatisztika

Az Oracle Corporation bejelentette 2019-es pénzügyi évének negyedik negyedéves és teljes évre vonatkozó pénzügyi eredményeit

A negyedik negyedévben a teljes árbevétel 11,1 milliárd dollár, ez dollárban (USD) számítva 1%-os növekedés, konstans árfolyamon számítva 4%-os növekedés az előző év azonos időszakához képest. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó árbevétel 6,8 milliárd dollárt tett ki, míg a felhős és telepített új licence értékesítés 2,5 milliárd dollár volt.

A 2019-es pénzügyi év egészét tekintve a teljes árbevétel 39,5 milliárd dollár volt, amely dollárban számolva kismértékű növekedés, konstans árfolyamon számítva pedig 3% növekedést jelent. A felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból származó árbevétel 26,7 milliárd dollárt tett ki, míg a felhős és telepített új licence értékesítés 5,9 milliárd dollár volt. Így összesen a felhőszolgáltatásokból és licenctámogatásból, valamint a felhős és telepített licence értékesítésből származó bevétel 32,6 milliárd dollár volt, amely 2%-os növekedés dollárban számítva és 4% növekedés konstans árfolyamon.

640x40_feher
Scroll To Top