ingyenes webstatisztika

Az Erste 100 milliárd forintos kötvénykibocsátási programot indított

Az Erste Bank Hungary Zrt. 100 milliárd forint keretösszegű kötvénykibocsátási programot indított – tette közzé a hitelintézet kedden a BÉT honlapján.

A bank igazgatósága 2013. szeptember 30-án döntött a 2013-2014. évi kibocsátási programról, az ehhez készült alaptájékoztatók, valamint a hirdetmény közzétételét november 28-án engedélyezte a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az alaptájékoztatók az engedélyezést követő 12 hónapig érvényesek.
A bank a kibocsátási program alapján kötvényeket bocsát ki nyilvános forgalomba hozatal útján. A kötvények nyilvános forgalomba hozatala több sorozatban és adott sorozaton belül egy vagy több részletben történik az alaptájékoztatók és a végleges feltételekben meghatározottak szerint. A kötvények lehetnek fix kamatozású kötvények, változó kamatozású kötvények, indexált kötvények és diszkont kötvények.
A kibocsátó dönthet a kibocsátásra kerülő kötvények szabályozott piacra való bevezetéséről, amelyet a végleges feltételekben rögzít. A kibocsátási program alapján megvalósuló egyedi forgalomba hozatalra vonatkozó adatokat az egyes részkibocsátásokhoz készített hirdetmény és a végleges feltételek tartalmazzák.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top