ingyenes webstatisztika

Az AVON felkerült a Bloomberg nemek közti egyenlőség terén élen járó vállalatok listájára

A Bloomberg beválasztotta az AVON-t a 2020-as Gender Egyenlőségi Indexébe (GEI), ahol azok a cégek kapnak helyet, akik élen járnak a nemek közti egyenlőség előmozdításában. Az AVON immár második alkalommal kapta meg ezt a megtisztelő kitüntetést, amely a vállalat a  nők anyagi elismerésének és tanulási lehetőségeinek fejlesztése iránti elkötelezettségét tanúsítja.

A nők gazdasági szerepvállalásának előmozdítása az Avon DNS-ének szerves részét képezi immár több mint 130 éve. 2019-ben az AVON az alapvető vállalati értékeit további olyan programokkal is bővítette, amelyek női munkavállalóit hivatottak segíteni. Emellett életre hívta a globális stand4her kezdeményezést, amely célja, hogy egy jobb világot teremtsen a nők számára – a nők által.

Az AVON 2014-ben indította el a többéves globális női stratégiáját, amely során jelentős erőfeszítéseket tesz, hogy a szervezeten belül ledöntse az akadályokat női alkalmazottai előtt. Ezzel a stratégiával elindította „egyenlő munkáért egyenlő bért” elv érvényesülését, fejlesztette a rugalmas munkavégzés kultúráját, növelte a dolgozó szülők juttatásait és támogatását, és olyan programokat hívott életre, amelyek segítik a nők önmegvalósítását és saját potenciáljuk kiaknázását. Mindezt olyan területeken és feladatokban is tette, ahol a nők nincsenek jelen nagy számban.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egymást követő második évben is bekerültünk a Bloomberg Gender Egyenlőségi Indexébe. A nők helyzetének javítása és erősítése üzletpolitikánk és társadalmi szerepvállalásunk egyik legalapvetőbb pillére, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vállalat keretein belül minél több lehetőséget biztosítsunk a hölgyek számára.  Ezért is örülünk az elismerésnek, amely méginkább arra motivál bennünket, hogy folytassuk ezen törekvéseinket” – nyilatkozta Angela Cetu, az AVON ügyvezető igazgatója.

A Bloomberg 2020-as Gender Egyenlőségi Indexében 42 országban bejegyzett 325 társaság kapott helyet, akik közel 50 iparágat képviselnek az autóipartól a bankszektoron át, a szolgáltató ágazatokon, a gépgyártáson és az építőiparon keresztül a kiskereskedelemig.

  

Az AVON-ról

Az Avon több, mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy a avon.hu  honlapokon.

640x40_feher
Scroll To Top