ingyenes webstatisztika

Az AccorHotels megvásárolja az Adoriat, a vállalati- és szerződéses catering-menedzsment megoldások európai vezetőjét

Az AccorHotels bejelenti az Adoria megvásárlását, mely SaaS-platformként lehetővé teszi a catering iparág számára, hogy optimalizálja a beszerzéseit.

 

Az Adoria 2003-ban indult Franciaországban és 2700 szervezet (30 catering csoport) használja, több mint 300 000 aktív felhasználót és több mint 800 beszállítót és disztribútort hoz össze.

 

Az Adoria központosított megoldásokat nyújt tenderek, beszerzések, logisztika és gyártás menedzselésére. A moduláris csomag garantálja a catering lánc összes résztvevője számára a szolgáltatások minőségét a beszállítótól a fogyasztóig és biztosítja a profitabilitást.

 

“Örülök, hogy az Adoria része lett a Csoportunk szolgáltatási körének, kiegészítve az AccorHotels korábbi felvásárlásait a catering szektorban. Ez az akvizíció összhangban van a stratégiánkkal, miszerint a saját piacaik leginnovatívabb és jövőbe mutató szereplőit vásároljuk fel, hogy vendégeinknek és partnereinknek egy növekvő és széleskörű kiegészítő szolgáltatáscsomagot tudjunk nyújtani. Célunk, hogy támogassuk az Adoria nemzetközi fejlődését, miközben ezzel összhangban élvezzük a szakértelmükből és a kiemelten képzett csapatukból eredő előnyöket” – nyilatkozta Caroline Tissot, az AccorHotels Globális Beszerzési Igazgatója.

 

„Örömmel dolgozunk együtt az AccorHotels-szel, mivel mindketten ugyanazt a célt tartjuk fontosnak: a leginnovatívabb digitális megoldások biztosítását, melyek még tovább fokozzák a vendégélményt. Az Adoria strukturálisan fejlődik a piacán és büszkék vagyunk arra, hogy közepes-, nagy- és globális catering csoportok vezetőként tekintenek ránk. Kombinálva erősségeinket az AccorHotels-szel, közösen növelni fogjuk ügyfeleink teljesítményét” – tette hozzá Laurent Gueye, az Adoria Vezérigazgatója.

 

Az AccorHotelsről

Az AccorHotels a világ vezető utazási és életmód csoportja és digitális innovátor, mely egyedi élményeket kínál több mint 4 300 szállodával, resorttal és rezidenciával 100 különböző országban.

Nemzetközileg elismert szállodamárkákból álló páratlan portfoliójával, mely lefedi a teljes palettát a luxustól az economy-ig, az upscale-től a lifestyle és midscale márkákig, az AccorHotels több mint 50 éve a szakértelmet és tapasztalatot testesíti meg.

Az alapvető szállodaipari tevékenységén kívül, az AccorHotels sikeresen terjesztette ki szolgáltatásait, vezető szerepet szerezve a luxuskategóriás magánlakások bérleti piacán, több mint 10 000 különleges szállással a világ körül. A Csoport emellett aktív a concierge-szolgáltatások, co-working, dining, rendezvény-management és digitális megoldások terén is.

A több mint 250 000 főből álló globális dedikált csapatára támaszkodva, az AccorHotels elkötelezetten valósítja meg a legfontosabb misszióját: „Feel Welcome” – minden vendég érezze otthon magát. A vendégeknek hozzáférése van a világ egyik legvonzóbb szállodai hűségprogramjához is, a Le Club AccorHotels-hez.

Az AccorHotels aktív szerepet vállal a helyi közösségekben és elkötelezett a fenntartható fejlődés és szolidaritás terjesztése mellett a PLANET 21 Acting Here átfogó programján keresztül, ami összeköti a munkatársakat, vendégeket és partnereket a fenntartható növekedés előmozdítása érdekében.

2008-tól az AccorHotels Szolidaritás Alapítványi Alap a Csoport aktivitásainak és értékeinek a természetes része, segítve a harcot azellen, hogy a társadalom leghátrányosabb helyzetű tagjai társadalmilag és egzisztenciálisan kirekesztettnek érezzék magukat.

Az Accor SA az Euronext párizsi tőzsdén (ISIN kód: FR0000120404) és az Egyesült Államokban az OTC piactéren (kód: ACRFY) jegyzett vállalat.

További információért és foglalásért látogasson el az accorhotels.group vagy az accorhotels.com oldalakra, vagy csatlakozzon és kövessen minket Twitteren és Facebookon.

 

640x40_feher
Scroll To Top