ingyenes webstatisztika

Átszállásmentes tömegközlekedési kapcsolat lesz Káposztásmegyer és Békásmegyer közöt

Részben átalakítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) békásmegyeri és a káposztásmegyeri buszhálózatot, ennek eredményeként átszállásmentes kapcsolat jön létre a két városrész között.

A BKK tájékoztatása szerint hétfőtől a 296-os autóbusz vonala meghosszabbodik, a járat Újpalota, Szentmihályi úttól egészen Békásmegyer, Újmegyeri térig közlekedik. A járat érinti a mostani végállomást, Káposztásmegyer, Szilas-patakhot, majd az Óceánárok utca-Farkaserdő utca-Homoktövis utca-Külső Szilágyi út-Megyeri út-Homoktövis utca útvonalon haladva éri el az Újmegyeri teret. A buszok csúcsidőben 30, azon kívül 60 percenként követik egymást.
Emellett meghosszabbítják a 204-es vonalát is, hétfőtől Békásmegyer HÉV-állomás helyett szintén az Újmegyeri térig közlekednek a járatok.
A Megyeri híd 2008-as átadása óta Káposztásmegyer felől a BKK közlése szerint egyre nagyobb igény mutatkozott az átszállás nélküli autóbuszos összeköttetésre Békásmegyerrel. Az átépített 11-es számú főút közvetlen kétirányú közúti kapcsolatot ad a békásmegyeri lakótelepre, ez tette lehetővé a mostani változtatást.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top