ingyenes webstatisztika
Home / Tőzsde / Deviza / Átnéztük, hogy mit hozott a február a pénzpiacon

Átnéztük, hogy mit hozott a február a pénzpiacon

Euró/dollár fronton inkább a shortosoknak kedvezett az elmúlt két hét. A forintot az elemzők által várt monetáris lazítás fogja mozgatni, a Dax-ban pedig volt egy szép emelkedő csatorna. Az arany kurzusában továbbra is a kivárás maradt. Az Aussie is egész jól tartja magát.

Az előző Hetes Extrában szó volt róla, hogy a 0,9-es paritás nem valószínű, hogy meg fog valósulni, ehhez valóban tartotta magát az árfolyam. Az elmúlt két hét a shortos pozícióknak kedvezett. A forintot érintő hírek közül egyértelműen az MNB márciusi kamatdöntő ülése lesz, ahol az elemzők szerint lazítás lesz. A Dax szempontjából volt egy szép emelkedő trendcsatorna, aztán a célárnál megtorpant és pár napig elkezdett esni a grafikon. Az aranynál az előző videóban a kivárásról volt szó, ez a hozzáállás a jövőben is javasolt. Az AUD/USD is viszonylag jól tartja magát, ahhoz képest, hogy volt egy kis imbolygás a 200 napos mozgóátlagnál.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon