ingyenes webstatisztika
Home / _További hírek / A vállalati adatok 41 százaléka elavult, mégis tároljuk
Legfrissebb hírek Magyarországról angol nyelvű portálokról: NewsPortal.hu

A vállalati adatok 41 százaléka elavult, mégis tároljuk

A vállalati adatok 41 százaléka elavult, vagy nem használták az elmúlt 3 évben, így a tárhely felesleges foglalása miatt jelentős költséget okoznak a cégeknek – derül ki a Veritas Technologies LLC legfrissebb nagyvállalati kutatásából.

Az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint a tárhelyet sokszor az elavult prezentációk, táblázatok és dokumentumok foglalják el, illetve a szintén felesleges videók és képek. Egy átlagos környezetben csak az elavult prezentációk, dokumentumok, táblázatok és szöveges fájlok archiválásával évente akár 2 millió dollárral csökkentheti tárolási költségeit egy nagyvállalat.
Az elemzésből kiderült az is, hogy ősszel készül a legtöbb fájl, a legnagyobb emelkedést a szöveges fájlok (91 százalék), a földrajzi és információs rendszerfájlok (89 százalék), és a táblázatok (48 százalék) esetében tapasztaltak a Veritas szakemberei. A legtöbb videó nyáron és ősszel készül, amelyeket később mentenek a vállalati tárolókra, így a videók száma 68 százalékkal növekszik ősszel.(MTI)

640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×