ingyenes webstatisztika

A Note 7 bakija mögött kapkodás állhat, nagyon be akarhatták előzni az Apple-t

Teljesen leállítja a Samsung a Note 7 csúcstelefonok gyártását. A koreai cégnél úgy érezhették, hogy itt az idő az Apple-t alaposan beelőzni, lehet hogy ez a kapkodás okozta a modell vesztét. A részvényárfolyam is nagyot esett, lehet, hogy a teljes Note sorozat megy a kukába.

Mindenki azt gondolta, hogy a Note 7 egy igen jól eltalált és nagyon jól összerakott telefon szuper szolgáltatás kínálattal, és csomó innovációval. Amikor a teszt készülékek hozzánk eljutottak, akkor még szó nem volt arról, hogy ezeknek akkumulátor problémáik lennének. Ha ettől eltekintünk, akkor tényleg eléggé kár a Samsung számára, hogy pont egy olyan telefonjukon jött elő ez a hiba, ami egyrészt a legdrágább modelljük, másrészt az egyik legjobban sikerült az elmúlt években – mondja Khell Bogdán, a Mobilarena.hu főszerkesztője.

A szakértő szerint akkumulátor problémák vannak a Note 7 kálváriájának a hátterében. Van a Samsungnak egy akkumulátor-beszállítója (SDI) és ott sajnos olyan akkumulátorok is bekerültek az új Note 7-be, amelyeknél valamiféle tervezési hiba miatt, a nagyon sűrű energiahatékonyság miatt kisebb házba tették az akkumulátort, mint amibe kellett volna és a legkisebb sérülésre is zárlatot okoz, ami követően aztán előbb füstöléssel, aztán konkrét kigyulladással fejezi be az akkumulátor a pályafutását.

További részletek a videóban.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
Scroll To Top