ingyenes webstatisztika
Home / Tőzsde / Magyar Tőzsde / A MOL és a Richter ma kifejezetten jól szerepelt

A MOL és a Richter ma kifejezetten jól szerepelt

A MOL ma 14 ezer forint fölött is mozgott, az ellenállás áttörése után a 14.500 forintos szintek is elérhetővé válhatnak. A Richter a múlt heti 4750 forint körüli szintekről sikeresen fel tud pattanni, 5500 forintig is lehet tér felfelé a papírban.

Az eddig tapasztalt negatív befektetői hangulat visszájára fordult, pozitív nyitást láthattunk ma és a jó kedv csak fokozódott a nap folyamán. A héten fontos makroadatok érkeznek Amerikából, amik megmozgathatják a piacokat, komoly emelkedést láthatunk a határidős piacokon is. Pénteken érkezik az USA GDP-adata.
Itthon is felpörög a gyorsjelentési szezon, a MOL és a Telekom számai érkeznek.

A MOL ma 14 ezer forint fölött is mozgott, az ellenállás áttörése után a 14.500 forintos szintek is elérhetővé válhatnak az olajóriás árfolyamában.
A Richter a múlt heti 4750 forint körüli szintekről sikeresen fel tud pattanni, megjöhetnek a vevők a Richterben, 5500 forintig is lehet tér felfelé a papírban.


Forrás: GazdaságTV.hu

640x40_feher
640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook