ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / A Globserver Kft. és a Crown Foods Kft. nyerte az Év Széchenyi Vállalkozása fődíjait

A Globserver Kft. és a Crown Foods Kft. nyerte az Év Széchenyi Vállalkozása fődíjait

A vendéglátással foglalkozó Crown Foods Kft. nyerte az Év Széchenyi Vállalkozása fődíját az 500 millió forint alatti éves árbevétellel rendelkező cégek kategóriában, a nagyobb cégek közül a Globserver Stratégia és Védelemkutatás Fejlesztő Kft.-nek ítélték oda az elismerést – adta hírül honlapján a díjat alapító Gróf Széchenyi Család Alapítvány.

A 2015-ben alapított elismerés odaítélésénél a cégek termelékenységét, társadalmi felelősségvállalását és újítási készségét vizsgálják.
A fődíjak odaítélése mellett feltörekvő cégeket is értékeltek, a Széchenyi-Bridge díjat a mobilalkalmazásokat fejlesztő BITRISE vehette át.
Elismerésben részesült innováció kategóriában az internetes tanulást támogató mateking projekt vezetője, Mosóczi András, termelékenység kategóriában az üzletfejlesztéssel foglalkozó 3B System Kft., társadalmi szerepvállalás kategóriában pedig a takarítási szolgáltatásokat kínáló Carpex Kft. Utóbbi kategórián belül döntéshozó női vezetőként Pólus Adriennt, a hűtőgépeket és cateringtermékeket gyártó Thermotechnika-Crown Cool Kft. vezetőjét is díjazták.
A Széchenyi család különdíjának nyertese a higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínáló Varga-Márfy Kft. lett – olvasható az alapítvány honlapján.(MTI)

     
640x40_feher
Scroll To Top

[contact-form-7 id=”55816″ title=”ContactForm_WithTel”]

×