ingyenes webstatisztika

A Fizetési Pont megkönnyíti az átállást az elektronikus fizetésre

A Fizetési Pont és a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) együttműködésének köszönhetően minden vállalkozó könnyedén állhat át az elektronikus fizetésre.

2020 július 3-án, pénteken a Parlament megszavazta a 2021-es költségvetést, melynek részeként módosították a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvényt. Ennek értelmében az online pénztárgépet használó kereskedők kötelesek biztosítani a vevők számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását.

„A Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján a Kormány ezen intézkedése hozzávetőlegesen 60.000 vállalkozást érint. Mi a Fizetési Pontnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy okos POS termináljaink segítségével megkönnyítsük a vállalkozások átállását az elektronikus fizetési megoldásokra. 

Az MNKSZ-szel való együttműködésünk keretében még kedvezőbb konstrukcióban juthatnak hozzá POS termináljainkhoz. 

Ráadásul ma már kizárólag a Fizetési Pontnál igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami POS támogatás, melyet azon üzletek automatikusan kapnak meg, amelyek még nem rendelkeznek kártyás fizetéssel.” mondta dr. Feith Zoltán, a Fizetési Pont vezérigazgatója.

„A Fizetési Pont-tal kötött stratégiai megállapodásunk olyan lehetőséget jelent szövetségünk tagjai számára, amellyel a POS terminál telepítése, használata a kártyás fizetés jutaléka a legkisebb kereskedők számára is kedvező. Megállapodásunk célja, hogy a vásárlók fizetési megoldásokra vonatkozó igényeinek változását és ezzel összhangban a kiskereskedők 2021. január 1-jétől hatályos törvényi kötelességét a lehető legalacsonyabb ráfordítással lehessen teljesíteni.” tette hozzá Neubauer Katalin, az MNKSZ főtitkára. 

A Fizetési Pont korszerű, úgynevezett okos POS termináljai alkalmasak az egyérintéses fizetésre is, amivel minimalizálják az eladó és a vevő közötti érintkezést. A terminálok nemcsak a bankkártyával, hanem az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, aminek segítségével sok esetben még a PIN kód beütésére sincsen szükség.

https://fizetesipont.hu/kedvezmenyes-ajanlat-augusztus-31/

A Fizetési Pontról

A Fizetési Pont 2012-ben alakult és Magyarország legnagyobb, bankfüggetlen POS terminál üzemeltető hálózatát hozta létre. 

A Fizetési Pont már több, mint 23 000 elfogadóhelyen telepített POS terminált Magyarországon (a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai alapján 2020 első negyedévében megközelítőleg 115 ezer elfogadóhelyen működött POS terminál)

A Fizetési Pont POS termináljai megtalálhatóak Magyarország több, mint 2000 településén.

Bővebb információk a Fizetési Pontról: 

https://fizetesipont.hu/

 

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetségről

 

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség 2014-ben alakult annak érdekében, hogy tevékenységével javítsa a kereskedelmi tevékenységet folytató magyar vállalkozások alkalmazkodó képességét, felzárkózási lehetőségét és fejlődését a dinamikusan változó piaci környezetben. 

 

Bővebb információk az MNKSZ-ről:

www.mnksz.hu

 

640x40_feher
Scroll To Top