ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / A DK az unióhoz fordul az MNB-törvény ügyében

A DK az unióhoz fordul az MNB-törvény ügyében

A Demokratikus Koalíció (DK) az Európai Unióhoz fordul a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény tervezett módosítása miatt – közölte Molnár Csaba ügyvezető alelnök hétfőn az MTI-vel.

A DK politikusa, EP-képviselője bírálta, hogy a jegybank alapítványaihoz juttatott közpénzek már nem számítanának közpénznek.
“A jegybankelnök eddig is úgy költötte a magyarok adóforintjait műtárgyakra, csodazongorákra és luxusingatlanokra, mintha a sajátja lenne, de eddig legalább pereskedéssel megtudhattuk, mire ment el a pénz” – fogalmazott, hozzátéve: felháborítónak tartják, hogy a “fideszes kevesek” a saját zsebpénzüknek nézik a sokak keservesen befizetett adóforintjait.
Molnár Csaba szóvá tette azt is, hogy az ügyészség elutasította az MNB alapítványainak “luxuskiadásai” miatt tett feljelentését.(MTI)

640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher 640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon