ingyenes webstatisztika
Home / Belföld / Gazdaság / A csalók ellen kell fellépni a gazdaságban

A csalók ellen kell fellépni a gazdaságban

A gazdaságot nem a becsületes, jogkövető, de esetleg hibázó vállalkozóktól kell megvédeni, hanem a csalók ellen kell fellépni – mondta Bók Mihály, a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségének társelnöke szerdán Debrecenben, egy adó- és vámkonferencián.

A városban negyedik alkalommal megrendezett konferencia megnyitóján Bók Mihály az egységes jogalkalmazásra és párbeszédre bíztatta a résztvevőket, a szakembereket, illetve a vállalkozások képviselőit.
Bók Mihály fontosnak tartotta, hogy olyan szolgáltató jellegű adó- és vámhivatal alakuljon ki, amelyik nem lehetetleníti el a hibázó vállalkozásokat akkor, ha azok mindent megtesznek a hiba kijavítására.
Pajna Zoltán (Fidesz-KDNP), a hajdú-bihari közgyűlés elnöke reményét fejezte ki, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tavalyi átszervezése meghozza az eredményeket mind a gazdaság fehérítésében, mind a nagyobb adóbevételekben.
Pajna Zoltán javasolta, hogy az európai uniós pályázatokhoz szükséges, úgynevezett nullás igazolást akkor is adja ki a NAV a vállalkozóknak, ha azok kisebb összeggel tartoznak az adóhivatalnak, de a tartozásukat egy másik számláról helyben, az igazolási kérelem benyújtásakor kielégítik.(MTI)

640x40_feher
80x1000_feher
80x1000_feher
640x40_feher 640x40_feher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

 
Amennyiben szeretne részletesebb tájékoztatást kapni,
kérjük töltse ki az alábbi adatlapot.
Adatait bizalmasan kezeljük.

Név

Email cím

Telefonszám

 

×
Facebook

Köszöntünk a GazdasagPortal.hu portálon